Hoe zet je site nu bezoekers om in klanten?

Om effectief gebruikers van de website in betalende klanten om te zetten is het belangrijk dat je website bezoekers voorziet van aantrekkelijke content. Ook dient de content te worden ondersteund door duidelijke en overtuigende oproepen tot actie. De zogehete "Call To Action". Als u niet tevreden bent met de prestaties van uw huidige site kan ik onderzoeken hoe je website werkt. Dit is essentieel omdat ik in staat zal zijn om te begrijpen wat succesvol is en welke gebieden kunnen verbeteren.

Het analyseren van de website, om eventuele probleemgebieden te identificeren, is van groot belang om ervoor te zorgen dat je website presteert en zorgt voor het omzetten van bezoekers in klanten. Dit kan door hen ertoe te bewegen een offerte aan te vragen of de vraag om ze terug te bellen.

E-commerce websites moeten relevante informatie verstrekken die gemakkelijk wordt begrepen door bezoekers. Zo kunnen ze door de online voorraad navigeren en eventueel een bestelling plaatsen. Dit is een passende actie. Er zijn veel manieren om meer uit een e-commerce site te halen.

Efficiënte analyse zullen aantonen welke gebieden voor verbetering en dit zal bevatten waar een duidelijke en overtuigende gesprekken plaats om te handelen en instructies over hoe je intuïtief en beschrijvende locatie navigatie verschaffen. Als uw website is op dit moment met behulp van zoekmachine advertenties om het verkeer aan te trekken, moet u ervoor zorgen dat deze advertentie boodschappen duidelijk zijn terug te vinden op de homepage van de site en waar mogelijk, content dat alternatieve zoektermen toont.

Gebruiksvriendelijkheid


De webpagina dient zo ingericht te zijn dat de bezoeker zo snel mogelijk bij de meest voor hem relevante informatie komt. Daarom dient er een zoekvenster te zijn, een logisch menu en verwijzingen naar relevante pagina's. De grafische aankleding speelt ook een rol in de eerste indruk. De zogehete "Look & Feel".

Door het begrijpen van het gebruikers profiel van site, kan de kwaliteit van de gebruikerservaring verbeteren. De gebruiker zorgt uiteindelijk voor het verhogen van conversie van het verkeer op de site. De inrichting dient gebruikersspecifiek gericht te zijn op het volgen van links zodat bezoeker voor de juiste link kiezen om te vinden wat ze zoeken en hen stimuleert om te kopen bij uw bedrijf.

Lever content door de hele site. Dat zal beïnvloeden en motiveren gebruikers om te zetten met duidelijke en overtuigende oproep tot acties op belangrijke landingspagina's om ervoor te zorgen dat het conversie proces snel wordt bereikt.

Hulp nodig bij de analyse van uw website?

naam :
Telefoonnummer
E-mail adres
Uw vraag
Neem contact op.
* verplichte veldenBedankt!

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.

Sluit dit vensterEasyCreators onderscheidt zich door internet marketing diensten aan te vullen. Veel marketing buro's willen het overnemen van de ondernemer, maar vooral ZZPers willen vaak ook zelf (delen) doen.Meer over ons?

about
our work
manifesto

Praten met ons?

Bel: 0570 517069

Niet zo'n prater? mail ons:
info @ easycreators.nl

Blijf in contact!

Blijf op de hoogte van de veranderingen in ons vak!