Hoe koppel ik analytics aan mijn Adwords account (Google)

Voordat je je account koppelt, moet je controleren of je hetzelfde e-mailadres van uw Google Account gebruikt voor uw Analytics- en AdWords-account en of het e-mailadres voor aanmelding bij AdWords beheerderstoegang heeft tot het Google Analytics-account.

Als je niet hetzelfde Google-account gebruikt, voeg je eenvoudig je AdWords-gebruikersnaam als een accountbeheerder toe aan je Google Analytics-account.

Om je Google AdWords- en Google Analytics-account te koppelen, voert je onderstaande stappen uit.

Lees meer: Hoe koppel ik analytics aan mijn Adwords account (Google)

Google houdt niet van SPAM

Wat betekent dit voor uw rankings en hoe moet u reageren?

Google lanceert een belangrijke algoritme verandering gericht op webspam. De verandering zal invloed hebben voor de ranking van sites waarvan ze denken dat ze de richtlijnen overtreden van de bestaande kwaliteit richtlijnen van Google. Webspam is een groot aandachtspunt in de ranking van google, en deze algoritme update is weer een verbetering in hun inspanningen om webspam te verminderen en het bevorderen van inhoud van hoge kwaliteit. Hoewel Google niet de geheimen onthult adviseer ik website eigenaren zich te concentreren op het creëren van hoge kwaliteit sites die een goede gebruikerservaring heeft en de bekende en toegestane SEO methodes toepassen, in plaats van het ontplooien van agressieve webspam tactiek. Google wordt steeds slimmer. Spammen wordt (bijna) onmogelijk. Het beste advies is eigenlijk:

Lees meer: Google houdt niet van SPAM

Hoe zet je een nieuwe site of webshop snel hoog in Google?

Bestaande websites hebben een groot voordeel ten opzichte van nieuwe websites. Websites die al enkele jaren geleden zijn opgezet hadden veel minder concurrenten en was het veel makkelijker voor hen om een hoge ranking in Google te krijgen. Google vertrouwt websites die al een lange tijd bestaan meer. Bovendien hadden deze websites veel langere tijd om goede backlinks te krijgen. Als je een nieuwe websitebegint, zal het moeilijk zijn om te concurreren met deze bestaande sites. Gelukkig is het ook mogelijk om te concurreren met de grote spelers als je een nieuwe website hebt. Hier zijn drie tips die je kunt gebruiken om te concurreren met de bestaande websites:

Lees meer: Hoe zet je een nieuwe site of webshop snel hoog in Google?
Neem contact op.
* verplichte veldenBedankt!

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.

Sluit dit vensterEasyCreators onderscheidt zich door internet marketing diensten aan te vullen. Veel marketing buro's willen het overnemen van de ondernemer, maar vooral ZZPers willen vaak ook zelf (delen) doen.Meer over ons?

about
our work
manifesto

Praten met ons?

Bel: 0570 517069

Niet zo'n prater? mail ons:
info @ easycreators.nl

Blijf in contact!

Blijf op de hoogte van de veranderingen in ons vak!